Joost le Feber

“Toen ik twee jaar was, zat ik al op alle potten en pannen uit de keuken te drummen. Op mijn achtste kreeg ik mijn eerste drumstel en na een paar lessen droomde ik ervan om in een band te spelen. Om samen met anderen muziek te maken en op te treden. Die droom kon ik waarmaken toen ik door een bandcoachles in een bandje ging. Ik was nog maar elf! Ik vond het ontzettend spannend, maar er ging een wereld voor me open en ik kreeg steeds meer zin om muziek te maken.

Jaren later trad ik met mijn band op tijdens Koninginnenach. Ik was meteen verkocht. Samen met leuke mensen spelen en het publiek los zien gaan: het was te gek. Sindsdien heb ik in verschillende bands gespeeld, reisde ik af naar Amerika voor een optreden en ga ik in Nederland allemaal festivals af. Het brengt me nog steeds heel veel plezier!

Met de Band Academy gaan we aan de slag met verschillende liedjes: van klassiekers tot de hits van morgen. We bespelen alle instrumenten. En leren hoe je met elkaar samenwerkt in de muziek om een spetterende show neer te zetten. Ben je klaar om samen te rocken?!”